Burnet High School

Skip to main content
Bell Schedules » Monday

Monday

Monday
Description / Period Start Time End Time Length
Club Meetings 7:45 AM 8:15 AM 30 min
1st 8:20 AM 9:11 AM 51 min
2nd 9:16 AM 10:02 AM 46 min
3rd 10:07 AM 10:53 AM 46 min
4th 10:58 AM 11:44 AM 46 min
A Lunch 11:44 AM 12:14 PM 30 min
5th for A Lunch 12:19 PM 1:05 PM 46 min
5th for B Lunch 11:49 AM 12:35 PM 46 min
B Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
6th 1:10 PM 1:56 PM 46 min
7th 2:01 PM 2:47 PM 46 min
8th 2:52 PM 3:38 PM 46 min